Leiren blir bedre og bedre

Vi som er her er enige om at starten på leiren kunne vært bedre fra arrangørenes side. Det viste seg at det var ikke helt enkelt å å få inn over 40.000 speidere på en gang i slik varme. Nå er speiderne på aktiviteter, både utenfor og innenfor leiren. Noen aktiviteter har blitt avlyst siden de foregår i stekende sol. Og da er det bedre å få en busstur til badestrand, eller til et museum. Vi har det varmt, men vi har det morro. Engelske speidere bestemte seg tidlig for å reise hjem. I dag reiste noen av de siste engelske speiderne, og det var ikke god stemning blandt dem. -Nå som speiderne har det så flott, og har fått mange venner er det med tungt hjerte vi reiser nå, sa en av lederne i dag før han satte seg på bussen mot Seoul. For oss som er igjen i leiren koser vi oss med Culture day.