Jamboree avsluttes med speiderrop, bølgen og konsert

Det er god stemning på stadioen! Foto: Sten Roar Høgli

I dag ble hele jamboreen igjen samlet. Vi og 43 000 andre speidere er på Seoul world cup stadion for jamboreeavslutning og K-popkonsert med store navn som NCT Dream, Mamamoo og 17 andre artister. Det er god stemning på stadion med speiderrop, bølgen og jubel!

Jamboreen er nå offisielt over, og staffetpinnen er sendt videre til det polske speiderforbundet som skal arrangere neste jamboree i 2027.

Speidere løser problemer og hjelper andre
Det har skjedd mye uforutsett på denne leiren, og mange har vært slitne. Likevel har de norske speiderne vist at de er tøffe, robuste og de har tatt utfordringene som har dukket opp på strak arm. WOSMs generalsekretær oppsummerte speiderånden godt under avslutningsseremonien: «En ting som vi visste, men som nå også er endelig bevist, er at hvis det er noen som kan løse utfordringer som dem vi har møtt på nå, så er det speidere. Speidere bygger broer mellom kulturer, speidere løser problemer, speidere hjelper andre og speidere gjør verden til et bedre sted.”

God stemning på avslutningsseremonien på jamboree!