Første besøk på leirområdet!

Geir Olav, Martine og Aylin fra kontingentledelsen er for tiden på «Head of Contingent»-samling i Sør-Korea. Det er nå ett år igjen til jamboreen, og formålet med samlingen er å dele mest mulig informasjon med alle landenes kontingenter. Første svar på det mange lurer på: Det bekreftes at det er både varmt og klamt på leirområdet.

I tillegg til veldig å motta mye informasjon har deltakerne vært på besøk på leirområdet og blant annet fått se hvordan troppenes områder vil se ut. Området er veldig stort! Det har også vært tid til møte med de andre nordiske landene, for å planlegge hvordan vi skal samarbeide med dem framover.

Resten av samlingen vil det blant annet være tid til å stille og forhåpentligvis få svar på spørsmål om det vi lurer mest på på det nåværende tidspunkt. I tillegg skal det ses nærmere på hvilke muligheter som finnes i forbindelse med «Troppstur Korea».

Når høsten, og de første troppssamlingene kommer, vil det forhåpentligvis være mye ny informasjon å dele.